В неділю пройшли змагання з міні-футболу

Міні-футбол

В неділю, 20.09.15 р., на стадіоні “Дружба” в Сторожинці відбулися змагання з міні-футболу, які організувала молодь з нашої групи ВК “Life In Storozhynets”.

“Після оголошення про набір команд для гри, поступили заявки від 4 команд. – пояснює організатор змагань Валерій Мисько. –  Змагання проводилися в форматі 5х5 гравців з таймами по 15 хвилин.

Ми організували символічний призовий фонд, в який кожна команда поклала по 50 гривень. Загальну суму отримали переможці. Також для кожної команди підготували грамоти, які урочисто вручили по завершенню змагань.

1

Самі ігри проходили дуже напружено. Гравці професійно та відповідально поставилися до проведення гри, а протиборство за 1 місце в турнірі змушувало вболівальників затамовувати подих до останньої секунди.”

26

По результатам змагань 1 місце зайняла команда ФК “Сонечко” (Дащук Максим, Алексюк Іван, Партей Костянтин, Бучацький Роман, Родинчук Роман).

2 місце виборола команда ФК “СТР” (Верещагін Роман, Понтус Артем, Воренка Михайло, Ковалюк Ігор, Давидян Олександр, Гашин Олег).

3 місце – ФК “Калєгі” (Боштега Павло, Остафійчук Михайло, Крупіцький Антон, Крупіцький Дмитро, Нікоряк Борис, Мойсюк Максим, Бока Тореодор, Сумарюк Андрій).

Міні-футбол

4 місце зайняла команда наймолодших учасників ФК “Андрюша” (Костащук Андрій, Запоржан Юрій, Маніліч Дмитро, Костинян Юрій, Махун Станіслав), які, незважаючи на юний вік, показали високий рівень гри.

21

20

19

18

17

16

15

14

12

11

10

25

9

8

22

7

6

5

23

4

3

2

28

29

27

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ