В районі відзначили “День працівників освіти”

 День працівників освіти

Учитель, наче диригент,
Його оркестр – юнь та діти.
Урок – це чарівний момент,
Де можна щиро порадіти.
Учитель! Твій оркестр звучить!
І буде жити поки й віку.
Яке це щастя – просто вчить…
Тож хай оркестр звучить без ліку.

Раз на рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить золотим віттям осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею мерехтять різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти!

Цей день для всіх, хто шанує роботу педагога, тренера, вихователя, наставника молодого покоління.

1

День Працівників освіти

2

Тому, традиційно, у першу неділю жовтня освітяни Сторожинецького району, учні, батьки святкують це прекрасне свято! У цьому навчальному році 1 жовтня колективом центру дитячої та юнацької творчості були підготовлені, організовані та проведені в центрі естетичного виховання “Юність Підгіря” урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

5

День Працівників освіти

День Працівників освіти

6

Свято розпочалося з перегляду презентації освіти Сторожинеччини, яку підготувала Остафійчук Марія Василівна – керівник гуртка Сторожинецького ЦДЮТ.

Також на урочистостях були присутні: голова Сторожинецької районної державної адміністрації Бартош Ярослав Михайлович; голова Сторожинецької районної ради Гуцуляк Катерина Георгіївна; заступник голови Сторожинецької районної ради Патарак Іван Вікторович; начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Гакман Андрій Іванович; голова комітету профспілки працівників освіти і науки Сторожинецького району Олійник Віра Іванівна;

9

День Працівників освіти

11

10

В святковому залі були присутні найпочесніші, наймудріші вчителі, працівники освіти, які в минулому займали керівні посади в освітянській галузі району та віддали освіті свої найкращі роки, досвід та невичерпну мудрість – ветерани освітянської праці, а також Заслужені вчителі України, працівники освіти, керівники навчальних закладів району, вчителі. Ряди освітянської родини Сторожинеччини поповнили 39 молодих спеціалістів.

Присутні вшанували пам’ять загиблих у зоні АТО хвилиною мовчання.

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівників освіти Почесними грамотами та іменними преміями Сторожинецької районної державної адміністрації і Сторожинецької районної ради були нагороджені 18 кращих педагогічних працівників навчальних закладів району.

13

День Працівників освіти

15

14

З привітальним словом та врученням грамот Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької районної державної адміністрації та грошових премій були запрошені начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької районної державної адміністрації Гакман Андрій Іванович та голова комітету профспілки працівників освіти і науки Сторожинецького району Олійник Віра Іванівна.

17

День Працівників освіти

19

18

Після закінчення урочистої частини, свято було продовжено концертною програмою творчих педагогів Сторожинецького Району. Концертна програма розпочалася з привітання агітбригади Сторожинецької районної гімназії. Свою вокальну майстерність продемонстрували вокаліст: Анна Стерлікова, Анастасія Савчук , Ковальчук Міна, Микола Понич, дует “ФранкТодерис” та зведений хор вчителів Сторожинеччини. Хореографічною та сценічним фольклором вразили глядачів: танцювальний дует Інни Хмурич та Віталія Іліки, зразковий колектив “Мугурел” (кер. Пінтеску О.І.)

24

23

22

День Працівників освіти

Творчим тандемом натхненників, організаторів та ведучими цього чудового й незабутнього свята стали директор Сторожинецького ЦДЮТ Корчинська Інеса Олександрівна та педагог-організатор Сторожинецької районної гімназії Токарюк Валентина Анатоліївна. Свято залишило незабутні враження у серцях глядачів.

Джерело: Ліщенко С.С., заввідділом Сторожинецького ЦДЮТ

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ