Стихійне сміттєзвалище на Табірній

2

Одного разу ми писали статтю про стихійно створений “полігон” для ТВП по вул. Чапаєва. Тоді досить велику купу сміття хтось викинув прямо біля контейнерів.

Але сторожинчани пішли далі в процесі захаращування місць, біля яких проживають.

На вул. Табірній по дорозі до старого полігону “Косогор” є ділянка без забудови, на якій жителі випасали худобу. Після паводку 2010 року, коли потік вийшов з берегів і розмив пасовище, люди почали звозити туди будівельне сміття. Напевно, щоб заповнити ями, які там утворилися. Але крім будівельних, на майданчику стало з’являтися все більше і більше різних відходів. При чому об’єми великі – привозять вантажівками.

Стихійне сміттєзвалище

Сторожинецька міська рада неодноразово зверталася до місцевих жителів з проханням допомогти знайти порушників. Просили також депутатів міської ради вплинути на цей процес.

Робітники КП “КарпЕко-2010” шість разів виконували роботи по захороненню стихійного сміттєзвалища. Останній раз бульдозер та екскаватор працював три дні – а це значні витрати, які йдуть з міського бюджету.

Нам розповіли, що декілька разів після проведених робіт біля плаю розміщували таблиці з вимогою не висипати відходи. Але буквально на наступний день табличка зникала, а купи сміття – з’являлися. В мерії повідомили, що і цього разу розмістять попереджувальні знаки та за порушення будуть накладати штрафи згідно 152 статті Кодексу про адміністративні правопорушення. Мінімальна сума стягнення – 850 грн.

Міська влада звертається до людей, які проживають поряд – повідомляйте про факти незаконного розвантаження сміття на цей майданчик. Складається враження, що жителів вул. Табірної такий стан справ повністю влаштовує, що, як мінімум, дивно.

Чистота міста залежить від кожного з нас.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ