Центр зайнятості провів захід для демобілізованих

РЦЗ

З метою виконання пріоритетних завдань щодо комплектування Збройних Сил України спільно з  представником  Сторожинецького районного  військового комісаріату Репінецьким О.В. в Сторожинецькому центрі зайнятості проведено інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО.

В семінарі взяли участь 16 демобілізованих воїнів, з них 14 учасники АТО. Безробітним надано інформацію щодо можливостей проходження військової служби за контрактом, привабливості військової служби, її перспектив, пільг, соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей, а також перспектив навчання у вищих військових навчальних закладах держави.

Усі військовослужбовці, які повертаються до мирного життя, потребують підтримки, тому виникали питання про пільги для учасників АТО, процедуру отримання посвідчення учасника АТО та інші питання. Присутні на семінарі намагались допомогти один одному та щиро надавали поради стосовно вирішення нагальних проблем. Учасники заходу отримали роздаткові інформаційні матеріали, буклети, брошури, витяги з дорожньої карти.

Джерело: начальник відділу активної підтримки безробітних О.М. Красовська

Категорія: АТО Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ