Любителів механіки Феміда не зрозуміла

Кримінал

Відтепер 44-річний  мешканець с. Комарівці  Сторожинецького району має цілих дванадцять місяців провести на твердих нарах колонії.

У залі судового засідання днями було встановлено, що останнім часом фігурант працював на місцевого фермера – доглядав за його господарством. Та замість надійної охорони – сам і викрадав майно господаря. Зокрема, 10-11 січня 2015 р. викрав електродвигун від соломорізки, навісне обладнання для трактора Т-40, верстат для деревини та інших агрегатів на 56 тис. 250 гривень. Звичайно ж, був встановлений, викритий у даних злочинах і тепер відбуває спокутувати «гріхи» за колючий дріт. Його також зобов’язано відшкодувати потепрілому матеріальні збитки.

По три  роки позбавлення волі нещодавно Сторожинецький районний суд призначив 21-річному жителю місцевого с. Нові Бросківці, студентові-четвертокурснику одного із вузів м. Чернівці та 31-річному мешканцю с. Лукавці Вижницького району.

Було встановлено, що близько третьої години ночі 28 лютого п.р. у с. Нові Бросківці вони проникли до приватного автогаража підприємця і таємно викрали розукомплектований мотоцикл марки «YAMAHA TDM 900» вартістю у  60 тис. гривень. Та відремонтувати транспортний засіб, щоб згодом розважатись за його кермом, молоді люди не встигли –  цьому їм завадили правоохоронці.

Суд визнав фігурантів винними в інкримінованому кримінальному правопорушенні та за скоєне покарав. Правда, на підставі ст. 75 та 76 КК України від виконання даного покарання вони звільнені. Їм встановлені півторарічні іспитові терміни та певні обмеження.

Джерело: Володимир Драюк, ТУ ДСА України в області

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ