В Давидівці пройшли збори батьків учнів щодо отруєння

main

25 вересня в Давидівській школі відбулася надзвичайна подія – десяткам дітей стало зле з невідомої причини і їх було госпіталізовано до Сторожинецької ЦРЛ. Причини отруєння до сьогоднішнього дня невідомі.

В четвер в селі на місцевому стадіоні зібралися батьки учнів, які навчаються в Давидівській ЗОШ І-ІІІ ст. Метою зібрання було викликана тим, що батьки по сьогоднішній день не знають достеменної причини раптового захворювання школярів, а навчальний заклад закрито та опломбовано.

По селу ходить дуже багато різних чуток, а офіційної інформації досі немає.

4

До обурених людей приїхали представники Управління освіти Сторожинецької РДА та перший заступник голови Сторожинецької РДА Діана Ковальчук, а також представники Чернівецької обласної СЕС.

Батьками було написано колективне звернення до представників місцевих органів влади з вимогою пояснити, що насправді відбувається та що стало причиною захворювання дітей. Під цим листом підписалися всі присутні батьки, ніхто не проігнорував.

3

Представники влади проінформували, що наразі не можуть відкрити школу для відвідування без остаточних висновків про природу захворювання, оскільки ніхто не готовий брати на себе відповідальність за безпеку дітей. Також повідомили, що втрачений час для навчання можна компенсувати за рахунок канікул або навчання по суботах.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ