З Днем Захисника України!

З Днем Захисника України

Сьогодні, вперше за історію Незалежної України, наша держава святкує День Захисника України.

Ми вітаємо всіх військовослужбовців, які є захисниками та опорою нашої рідної землі. Спокій наших домівок, спокій друзів та близьких – у ваших надійних та сильних руках, воля до перемоги – у ваших спраглих та героїчних серцях.

Мужність, честь, сила і відвага – тільки кращі з кращих взяли присягу в лавах Збройних сил України. Навіть ті, які зараз демобілізовані та звільнені в запас, завжди готові стати на захист своєї батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини.

У святковий день ми бажаємо Вам спокійного мирного неба над головою та щасливого особистого життя.

Захист Вітчизни став справою всіх українців, тому День захисника України, який визначено вихідним днем, має стати всенародним святом, таким же значимим як Різдво, Великдень чи День Незалежності, адже це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України і вшановує силу нескорених, яку продемонстрували українські воїни, що відстоюють незалежність та суверенітет України у війні з російським агресором.

Вітаємо всіх службовців Української Армії, надійного щита нашої Вітчизни та запоруки територіальної цілісності і суверенітету, з святом мужності і честі — з Днем Захисника України.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, голова відокремленого підрозділу ГО “Об’єднання учасників АТО” Кривко Сергій

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ