Вихованці ЦДЮТ на міжнародному конкурсі “Мрії про зірки”

Мрії про зірки

17 та 18 жовтня 2015 року в Чернівецькому Центрі естетичного виховання “Юність Буковини” відбувся Міжнародний відбірковий конкурс “Мрії про зірки”.

На конкурсі були присутні представники з чотирьох країн: Болгарії, Білорусії, Молдови, Румунії.

Наші вокалісти, які представляли Сторожинецький край, продемонстрували свої творчі здібності і таланти. Компетентне журі оцінило вокал наших дітей високими оцінками, а саме: І місце фестивалю зайняла Гева Анастасія; ІІ місце – Фуштей Богдан і ІІІ  місце – Черней Катерина, вихованці вокальної студії “Рідна пісня” ЦДЮТ (керівник Шкурган Т.М. Заслужений працівник культури України, відмінник освіти України, лауреат літературної премії ім. С.Воробкевича, керівник гуртка-методист), ІІІ місце зайняла Киселиця Олена, вихованка гуртка “Вокальний” ЦДЮТ (кер. Леонтій П.В.); Гуцуляк Христина, учениця Сторожинецької районної гімназії (кер. Леонтій П.В.) та Флоря Марія, вихованка студії “Рідна пісня” ЦДЮТ (кер. Шкурган Т.М.) отримали грамоти за участь в конкурсі “Мрії про зірки”.

2

Наші переможці були запрошені на Міжнародний  фестиваль-конкурс “Морська Перлина” в Болгарію, що проходитиме влітку 2016 року.

Дітей відзначили дипломами фестивалю, кубками та цінними подарунками.

Сторожинецьке ЦДЮТ висловлює щиру подяку керівникам гуртків та батькам за старанну працю з вихованцями, за творчість та креативність, які ставлять перед вихованцями великі цілі!

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ