Районна виборча комісія видала бюлетені сільським комісіям

main

Сьогодні, 22.10.15 р., Сторожинецька районна виборча комісія видала міській, селищній та сільським виборчим комісіям виборчі бюлетені для голосування за депутатів Сторожинецької ради та для 7 виборчих округів до Чернівецької обласної ради.

Бюлетені для виборів депутатів обласної ради в кількості 74824 шт. доставили 20 жовтня від підприємства-виробника представники Чернівецької обласної виборчої комісії. Бюлетені в упаковці підприємства-виготовлювача були розміщені в спеціальному приміщенні в Строжинецькій РДА, двері в яке були опломбовані в присутності районної комісії, а біля кімнати на постійному чергуванні знаходилися працівники міліції.

6

Сьогодні зранку комісія по прийому бюлетенів та комісія по контролю за знищенням поліграфічного браку і друкарських форм Сторожинецької районної виборчої комісії у супроводі міліціонерів вирушила до Вижниці, де друкувалися бюлетені, для їх отримання.

Працівники поліграфічного підприємства в присутності представників районної виборчої комісії знищили поліграфічний брак та друкарські форми.

Вибори

2

3

4

Всього для району виготовили 74824 виборчих бюлетені для голосування у 36 вибочих округах. Бюлетені для голосування за районних кандидатів світло-зеленого кольору з нанесеними на них захисними написами. Загальна кількість виборчих бюлетенів розраховується згідно даних Державного реєстру виборців, до яких додається 0,5% запасу.

Районна ТВК замовила та отримала бланки протоколів про результати голосування для ДВК та ТВК, а також плакати з роз’ясненням порядку голосування та відповідальності за незаконне голосування.

5

8

Після цього в актовому залі Сторожинецької РДА відбулося засідання районної виборчої комісії, на якому міській, селищній та сільським ТВК були роздані всі отримані бюлетені та протоколи. Всього в районі таких комісій є 24.

Дільничних же комісій, які безпосередньо будуть проводити та контролювати процедуру голосування, є 57. 56 звичайних та одна спеціальна, утворена в Сторожинецькій районній лікарні.

7

Завтра на своєму засіданні всі ТВК мають передати отримані бюлетені всім дільничним комісіям, які є в їх населених пунктах, разом з власними виборчими бюлетенями для голосування.

Кожна ТВК замовляла на Сторожинецькій районній друкарі бюлетені для виборів міського, селищного чи сільського голови, а також для виборів депутатів міської, селищної чи сільської ради у кількості, необхідній для проведення цих виборів.

Категорія: Вибори
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ