“Поетичне мереживо” від Сторожинецьких митців

main

В п’ятницю, 23 жовтня, на базі Сторожинецької ЗОШ №1 було проведено методоб’єднання вчителів-словесників, організоване методистом районного методкабінету Савчук Русланою Олександрівною. Школа радо зустріла гостей.

12

5

Культура

Перший відкритий урок під назвою “Тире між підметом і присудком” провела вчитель-методист Стасюк Марія Іллівна. Вчителем розроблена добірка дидактичного матеріалу на основі матеріалів про Назарія Яремчука, на якому учні 8 класу показали гарні набуті знання на попередніх
уроках з цієї теми.

4

7

8

Наступний етап методоб’єднання провела вчитель української мови та літератури Поляк Жанна Григорівна, яка запросила всіх гостей у творчу майстерню “Зустріч з талановитими митцями Сторожинеччини”, в якій діти могли поспілкуватися з поетами Столяром Омеляном Івановичем та Миськом Ігорем Михайловичем. Діти декларували їх вірші, слухали їхні пісні, детально познайомилися з їх творчим шляхом та збірочками, які поети випустили протягом наступних років.

6

11

2

10

Діти з захватом слухали виступи митців, а наприкінці свята подарували великі букети осінніх хризантем, щоб ці квіти надихали поетів на складання нових рядків. Також всі мали змогу оцінити відеоролик про Сторожинець, який зняв син Омеляна Івановича, Тарас. а також послухати Ігора Мисько, який виконував пісню про наше рідне місто.

Категорія: Культура Новини Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ