Даруйте добро іншим і воно вам повернеться

main (1)

“У нашому районі мешкає чимало малозабезпечених сімей, де у діток немає ні гарних іграшок, ні яскравих книжечок. За різних життєвих обставин у їх батьків іноді не вистачає коштів навіть на повноцінну їжу, – каже голова Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України Ольга Євдокименко. –

Лише завдяки милосердю та чуйності небайдужих людей з’являється можливість надати цим діткам реальну допомогу, подарувати їм радість.

Благодійність

Від імені нашої організації та діточок, яким передамо чудові подарунки, висловлюємо щиру вдячність молодому підприємцю Олексію Любимському, власнику дитячого магазину “Умка”.

Олексій вже не вперше сам виявляє ініціативу та передає для наших підопічних коштовні подарунки – гарні, яскраві та якісні іграшки. Ось і тепер він передав волонтерам РО ТЧХ чудові сюрпризи для маленьких сторожинчан, які так потребують такої уваги та дитячих радощів від подарунків.”

3 (1)

Сьогодні у Сторожинці лише одиниці соціально активних молодих людей займаються волонтерською діяльністю. В країнах Європи волонтерство заохочується на державному рівні, є престижним серед молоді.

Переконані, що ми також зможемо сформувати небайдужу свідомість нашої громади, потрібно лише об’єднати зусилля. Якщо Ваше серце відкрите для співчуття, Ви хотіли б займатись волонтерством чи думаєте про таку можливість, приєднуйтеся до Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України.

Адже у Сторожинці є чимало нужденних та знедолених людей, які потребують нашої допомоги.

1 (1)

Справжнє милосердя – це щире бажання приносити користь іншим людям, не думаючи про вигоду чи винагороду

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ