Чотири кілометри труб для нового водогону біля “танку”

Водопровід на Чернівецькій

Сьогодні, 31.10.15 р., до міста завезли пластикові труби, водопровідну арматуру, крани, засувки тощо (всього – 39 найменувань) для проведення нової лінії водогону по вул. Чернівецькій (кут Торбинівці). Питної труби діаметром від 32 мм до 110 мм було завезено 4200 метрів.

Загальна вартість завезених матеріалів біля 340 тис. грн., частина з яких – це співфінансування з бюджету міської ради. Значний вклад в цю суму роблять самі жителі.

2

Для реалізації цього проекту був розроблена проектно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу в ДП “Укрдержбудекспертиза” та визнана відповідною державним будівельним нормам.

Вода на Торбинівці

Згідно проекту передбачено облаштувати більше 4 км нової водопровідної мережі та водонапірну башту об’ємом 50 м³, що дозволить забезпечити 70 будинків централізованим водопостачанням.

2

Роботи будуть розпочаті після того, як будуть зібрані всі необхідні матеріали. Підрядник на виконання робіт ще не визначений, це питання буде виноситися на розгляд самих жителів кута Торбинівці, які спеціально створили для цього громадське об’єднання.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ