Перший відкритий турнір з баскетболу ССК “The Last”

main

Вчора, 31.10.15 р., в спортивному залі ДЮСШ пройшов перший відкритий турнір з баскетболу, організований ССК “The Last”, в якому взяли участь 4 команди школярів з Сторожинецького району.

11

10

Змагалися за кубок переможця команди “Грифіни” (ЗОШ №1 І-ІІІ ст., м. Сторожинець), “Заруба” (Сторожинецька гімназія), “Стріла” (Сторожинецький ліцей) та “Карпати” (Красноїльська гімназія). Турнір був організований сторожинецькою стрітбольною командою “The Last”: Павлом Гаврилюком, Андрієм Гречко, Сергієм Заблоцьким.

9

8

Турнір проводився по коловій системі, коли кожна команда зіграла з іншою командою. За результатами запеклої боротьби у двох овертаймах команда “Гріфіни” здобула перше місце. Друге місце посіла команда “Стріла”, третє місце – команда “Заруба”, четверте – “Карпати”.

7

6

“Наша стрітбольна команда вирішила започаткувати цей баскетбольний турнір і проводити його кожний рік в останньому тижні жовтня. – пояснює капітан команди “The Last” Павло Гаврилюк. – Робимо це для того, щоб заохотити молодь та популяризувати цей вид спорту в нашому місті та районі. Якщо вдасться, в майбутньому плануємо більш розширити кордони такого турніру, долучаючи до нього і обласні команди, і команди національного рівня.”

“Гра кожної команди була дуже сильною. – розповідає головний суддя турніру Андрій Гречко. – У останній грі, яка була за перше та третє місце по коловій системі, між командами “Гріфіни” та “Заруба” боротьба була настільки запеклою, що на останніх секундах основного часу гри, коли одна із команд вигравала лише 1 очко, їхні суперники зрівняли рахунок.

5

4

Гра перейшла в овертайм – це додатковий час, на який продовжується матч, для визначення переможця, оскільки в баскетболі поняття “нічия” немає. По закінченню першого овертайму визначити переможця не вдалося, оскільки рахунок знову був рівний. В другому овертаймі “Гріфіни” все ж таки змогли вибороти у “Заруби” перемогу.”

3

Турнір з баскетболу

2

“Гра команд була на дуже високому рівні на протязі всіх зіграних ігор. – пояснює Сергій Заблоцький. – Кожна команда намагалася не дати жодного шансу на перемогу суперникам. Я дуже радий, що в нашому місті та районі є такі молоді хлопці, які хочуть та мають прагнення займатися баскетболом, підвищувати свої навички в цьому виді спорту. Хотілося б для них частіше робити такі спортивні свята.

12

13

Під час турніру ми проводили конкурс на кращого снайпера трьох-очкових кидків, в якому взяли участь вісім гравців – з кожної команди по двоє. У фінал вийшли двоє гравців – Іліка Олександр та Берчук Ян, які закинули по 6 трьох-очкових кидків за хвилину. Між ними був проведений додатковий етап, в якому перше місце здобув Берчук Ян.”

15

ССК “The Last” висловлює велику подяку Сергію Москалюку за допомогу в проведенні турніру, наданні залу та всебічну підтримку.

14

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ