Сторожинецькі каратисти підняли синьо-жовтий стяг у Сербії

4

Вихованці сторожинецької школи карате завоювали 15 нагород на міжнародних змаганнях “Belgrade Open 2015”, які нещодавно проходили у центральному палаці спорту в Белграді.

Команда СК “Максимум” у складі 9 спортсменів завоювала 5 золотих, 3 срібних та 7 бронзових нагород.

Протистояли Сторожинчанам на белградських змаганнях такі країни, як Чорногорія, Македонія, Боснія та Герцеговина, Хорватія, Словаччина, Словенія, Франція, Італія та господарі – Серби.

2

Минулого року ми завоювали на цих змаганнях 11 нагород, а цього річ збільшили результат на 4 медалі, до того ж завоювали в цьому році на дві золотих медалі більше, ніж у минулому, – розповідає головний тренер СК “Максимум” Павло Шестаков.

В індивідуальних  категоріях медалі найвищого ґатунку завоювали Денис Ілько, Вікторія Малованюк, Олексій Гоцуляк та Ігор Шаповалов.

Також “золотим” успіхом відзначився Олексій Гоцуляк, Ігор Шаповалов та Денис Ілько у командному кумі те 12-13 років. На своєму шляху до перемоги наша команда здолала Боснію та Герцеговину та Францію, а у фіналі за рішенням суддів перемогла потужну Чорногорію.

Сріблом у командному ката серед дівчат в категорії 12-13 років відзначилась Вікторія Малованюк та Катерина Бліжинець. А бронзою у командному ката серед хлопців 12-13 років – Денис Ілько, Владислав Мельничук та Михайло Кобель.

3

Також наші спортсмени привезли з цих змагань колекцію бронзових нагород в індивідуальних категоріях. Зокрема, це – Владислав Мельничук та Рудік Кліх, а дівчата – Катерина Бліжинець та Альона Савчук по дві “бронзи”.

Загалом у “Belgrade Open 2015” участь прийняло більше тисячі атлетів зі 102 клубів, серед яких “Максимум” ввійшов у п’ятірку кращих в загальнокомандному заліку.

Карате "Максимум"

Районна федерації карате висловлює подяку директору міських ринків Іллі Яреміци за матеріальну допомогу в організації поїздки на змагання спортсмена Ігора Шаповалова.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ