В “Юності Підгір’я” підвищували майстерність танцюристи

 2

Вчора, 5 листопада, Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” відбувся семінар-практикум для керівників танцювальних колективів ЗНЗ району та ЦДЮТ “Підвищення творчого рівня керівників танцювальних колективів”

Учасників семінару привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Центру дитячої та юнацької творчості Паладій О.М. та побажала творчих злетів і плідної роботи на заході.

ЦДЮТ

Методист художньо-естетичного напряму Іліка Л. В. виступила з доповіддю про значення народно-сценічного танцю у вихованні сучасної молоді.

Керівник гуртка “Бальний танець” Іліка В. В. провів практичну роботу з учасниками семінару та показав основні моменти під час вивчення танцювальних композицій “Вару-вару” та “Польки” з дітьми молодшого віку. Продовжила роботу Мельник А. А.,  керівник гуртка “Народна хореографія” ЦДЮТ та розповіла про характерні особливості виконання рухів народного танцю різних регіонів України.

3

І на завершення семінару хореограф-постановник гуртка “Народна хореографія” Хмурич І.І. разом з вихованцями провели показове заняття на тему “Роль класичного тренажу у вихованні танцюриста”, на якому були присутні учасники семінару, випускники гуртка та батьки.

Всі учасники та гості залишились приємно вражені побаченим та з хорошим настроєм покинули захід.

Джерело: Сторожинецький ЦДЮТ

Категорія: Культура Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ