Обраним до районної ради дали термін для реєстрації

main

Cьогодні в залі засідань Сторожинецької РДА відбулося засідання Сторожинецької районної виборчої комісії, на якому кандидатам, які були визнані комісією обраними, були вручені особисті повідомлення про необхідність надання документів згідно Закону України “Про місцеві вибори” та постанови ЦВК №381 від 2 жовтня 2015 року для їх реєстрації.

Районна виборча комісія цього понеділка затвердила протокол про результати виборів до Сторожинецької районної ради. Офіційне оприлюднення результатів згідно роз’яснень Центральної виборчої комісії робиться через місцеві друковані засоби масової інформації.

Засідання комісії

Після отримання всіх необхідних документів від обраних депутатами районної ради, Сторожинецька районна виборча комісія скликатиме першу сесію новообраної районної ради, де депутати мають прийняти присягу та отримають посвідчення депутата. На це відводиться 20-денний термін після офіційного оприлюднення.

2

Із 36 чоловік нового складу ради, четверо балотувалися одночасно в багатомандатному окрузі (це міська та районна рада) та одномандатному окрузі (селищна, сільська рада та міський, селищний, сільський голова) – це Штефюк Павло Іванович від Радикальної партії, Змошу Валерій Іванович від Аграрної Партії, Піцул Анатолій Дмитрович від БПП “Солідарність” та Мудряк Тетяна Василівна від ВО “Батьківщина”.

Ці кандидати в депутати не увійдуть до складу районної ради, оскільки вони були обрані в одномандатних округах, які мають перевагу над багатомандатним та будуть виключені рішенням Сторожинецької районної виборчої комісії на підставі відомостей з Держреєстру або на підставі повідомлення від кандидата про обрання його в одномандатному окрузі.

На їх місце зайдуть наступні за черговістю кандидати у списках їх партій.

Для Радикальної партії – це Палагнюк Іван Георгійович, для Аграрної партії – Пожога Георгій Лазарович, для БПП “Солідарність” – це Філіпович Володимир Миколайович, для ВО “Батьківщина” – це Ільїна Мар’яна Якубівна.

Категорія: Вибори
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ