Голова РДА зустрівся з представниками політичних партій

Зустріч в РДА

Вчора, 06.11.15 р., голова Сторожинецької РДА Ярослав Михайлович Бартош зустрівся з керівниками виборчих штабів тих місцевих організацій партій, представники яких будуть мати депутатські мандати у Сторожинецькій районній раді нового скликання.

На зустрічі були присутні Іван Іванович Лосік, Микола Артемович Деліцой, Ілля Васильович Карлійчук, Катерина Георгіївна Гуцуляк. Петро Михайлович Брижак та Михайло Миколайович Серецький також були запрошені, але з поважних причин не прийшли.

У вступному слові голова РДА попросив всіх відкинути політичні амбіції, сфокусуватися на розвитку нашого району. Ярослав Михайлович озвучив результати виконання фінансових планів і висловив сподівання на співпрацю та порозуміння в майбутньому.

Катерина Георгіївна подякувала всім виборцям за підтримку і зазначила, що так як їхня політична сила взяла найбільшу кількість місць (11 мандатів) в районній раді, то на її думку, саме представник від ВО “Батьківщина” має очолювати райраду.

Іван Іванович, представник БПП “Солідарність” (10 мандатів в новій раді), зазначив, що новообрані депутати повинні самостійно визначитися з кандидатурами голови районної ради та заступника голови районної ради.

Всі представники місцевих організацій політичних партій подякували виборцям за те, що 25 жовтня прийшли та підтримали їхні політичні сили і запевнили, що їхні команди йдуть в депутати тільки для того, щоб працювати на добробут та розвиток Сторожинецького району.

Категорія: Політика
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ