Лісовий коледж розпочав тиждень з новим директором

Призначення директора

Міністр освіти та науки України Сергій Миронович Квіт 5 листопада підписав наказ №555-к про призначення директором Сторожинецького лісового коледжу Петра Михайловича Брижака як обраного за конкурсом згідно до протоколу виборчої комісії коледжу від 22 жовтня 2015 р. №5.

Повноваження нового директора будуть діяти з 6 листопада 2015 року до 6 листопада 2020 року на умовах, викладених в контракті.

Петро Михайлович особисто відбув до Києва в Міністерство освіти та науки України для отримання копії наказу та підписання контракту, а сьогодні був його перший робочий день на новій посаді.

“Відразу включився в робочий процес. – пояснює Петро Михайлович. – Основні проблеми, з якими довелося відразу стикнутися та вирішувати – це проблеми опалювального сезону, питання функціонування спортивного залу, питання підготовки до атестації по стаціонарному та заочному відділенні, яка буде проходити в грудні.

Колектив абсолютно спокійно сприйняв моє призначення. Склалося навіть враження, що і не розлучалися з 1 вересня.

Найближчими планами залишаються фінансові питання, оскільки йде формування бюджету на наступний рік, питання матеріально-технічного забезпечення навчального процесу, організації проживання, відпочинку та дозвілля студентів.”

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ