Пожежники врятували від вогню житловий будинок в Ропчі

2

Сьогодні, 11.11.15 р., о 11 год. 29 хвилин на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини м.Сторожинець, надійшло повідомлення про виникнення пожежі у селі Ропча Сторожинецького району. За лічені хвилини на місце події прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець. По прибуттю до місця пожежі встановлено, що горить господарська будівля.

Оскільки на даній місцевості спостерігалися сильні пориви вітру та всередині споруди зберігалися дрова та господарські речі,  полум’я дуже швидко поширювалося по конструкціям будівлі і мало не перекинулось на житловий будинок.

Пожежа в Ропчі

Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована.

Вогнем знищено господарську будівлю, речі домашнього вжитку. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає. Причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем власником господарської будівлі.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре закликає вас, шановні громадяни, суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, що масштабні загоряння можуть мати негативні наслідки як для навколишнього середовища, так і для людей:  спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісових насаджень. Спалювання сухої рослинності суворо забороняється, а особливо у сильний вітер!

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів, на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок.

Пам’ятайте, що лише висока культура поводження з вогнем, дотримання правил пожежної безпеки позбавить вас від біди і страждань, що приносять пожежі.

Будьте пильними та у разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером Служби порятунку “101”.

 Джерело: Начальник Сторожинецького Районного відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області Андрій Сеник

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ