Новий сміттєвоз експонується на міжнародній виставці

2
В даний час в м. Києві проходить міжнародна виставка під назвою “КОМУНТЕХ-2015”, на якій українські та європейські виробники представляють різноманітну техніку для комунальних служб.

Від представників фірми АвТек поступила пропозиція до Сторожинецької районної ради надати автомобіль-сміттєвоз на шасі КрАЗ, який був придбаний за європейські кошти, на цей захід, оскільки на даний час вантажівка такого типу єдина на базі нової моделі КрАЗ 5401Н2., на що вони отримали згоду.

Новий сміттєвоз на виставці

Сміттєзбиральне обладнання, що змонтоване на шасі цієї вантажівки, виробляла турецька фірма Гідро-Мако, представники якої також були присутні на КОМУНТЕХ-2015 та представляли зразки власної продукції.

Представники міської ради та КП “КарпЕко-2010” також відвідали цей міжнародний захід, де поспілкувалися з директором та менеджерами Гідро-Мако, які запросили відвідати їхні виробничі потужності в Турції щоб ознайомитися з іншими видами обладнання, що стосується збирання, сортування та утилізації побутового сміття.

3

Сам же спецавтомобіль приступить до роботи в районі після повного завершення реалізації проекту – залишилося завершити роботи по будівництву нової касети на сміттєзвалищі та здача звіту про виконання даного проекту до виконавчого секретаріату Європейських проектів.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ