Містяни не випускали вантажівки від Сірету

main

Останнім часом жителі вул. Лізи Чайкіної в Сторожинці повідомляли, що у них по вулиці часто проїжджають навантажені гравієм вантажні автомобілі та розбивають дорогу. Дійшло до того, що вчора, коли до Сірету знову поїхали вантажівки та екскаватор, вони перекрили рух та заявили, що не пустять їх назад.

Незаконна виборка гравію

На місце події викликали працівників міліції, ДАІ, представників міської ради, які зафіксували на березі річки Сірет наявність двох пустих вантажівок та екскаватора.

Водії не приховували, що збираються набирати пісок для будівництва дитячого садочку по вул. Гвардійській, але на вимогу правоохоронних органів продемонструвати дозвільні документи сказали, що їх у них в наявності немає та зателефонували начальнику – Георгію Васильовичу Березовському. Після декількох телефонних розмов з Георгієм Васильовичем з проханням привезти або передати необхідні документи, вони так і не були надані.

У супроводі автомобіля ДАІ вантажний транспорт було доставлено на територію кооперативу “Колос” з забороною подальшого виїзду до вияснення обставин даної події.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ