Аграрії району обговорили Угоду про асоціацію з ЄС

Сільгоспвиробники

В п’ятницю, 13 листопада 2015 року, у читальному залі Сторожинецької районної бібліотеки відбувся круглий стіл на тему: “Угода про асоціацію: поради для дрібних сільгоспвиробників”.

Основними доповідачами по темі були: Володимир Бойко – директор Чернігівського центру підвищення кваліфікації державних службовців; Василь Паламар – голова асоціації виробників продукції бджільництва “Буковинський бджоляр”; Микола Гаврилюк – голова ГО “Буковинська асоціація фермерів Буковини”.

3

До участі у круглому столі було запрошено підприємців аграрного сектору Сторожинецького району, фермерів, виробників продукції сільського господарства.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся голова Сторожинецької районної державної адміністрації Ярослав Бартош та начальник управління сільського господарства Михайло Галицький.

2

У рамках заходу активно обговорювалися питання розвитку аграрного сектору,  шляхи модернізації сільського господарства з огляду на можливості Угоди про Асоціацію з ЄС, способи та стимули активізації місцевих ініціатив з метою розвитку дрібного підприємництва, кооперації, впровадження перспективних видів рослинництва та тваринництва, органічного землеробства, сільського туризму, успішного збуту сільгосппродукції.

Спілкування відбувалося і в режимі запитання – відповіді, в якому прийняло участь близько 30 чоловік.

Джерело: Сторожинецька ЦРБ

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ