Жахливе нічне ДТП в центрі Сторожинця

main

Сьогодні вночі біля 01:30 сталося ДТП на перехресті вул. Чернівецької та Видинівського в Сторожинці.

БМВ синього кольору з іноземною реєстрацією та правим кермом рухалося вниз з вул. Чернівецької. Протаранивши огорожу біля ломбарду, авто перескочило бордюр та вилетіло на тротуар. Далі, за словами очевидців, зачепило молоду дівчину (за словами свідків – 1993-1994 р.н.), яка йшла по тротуару.

Потім автівка проломила ще одну огорожу, перелетіла через проїжджу частину, пробила ще одне огородження пішохідної зони та влетіла в ворота Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Дівчина, яку легковик тягнув за собою, загинула на місці.

Зважаючи на те, що на відеозаписі дуже багато нецензурної лексики та емоційних висловів, подаємо його без звуку.

В іномарці крім водія знаходилося два пасажири, які були госпіталізовані до Сторожинецької ЦРЛ – один в реанімацію в важкому стані, інший в травматологічне відділення з травмами ніг. Водій з місця ДТП втік і зараз його розшукує міліція.

Всі служби міста оперативно прибули на місце події. Наразі рух в центрі міста перекрито, працюють правоохоронні органи. На даний момент не відомо, з якою швидкістю рухався автомобіль та чи був водій тверезий. Більш детальні подробиці цієї шокуючої події будуть відомі пізніше.

ДТП

3

4

6

5

7

8

9

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ