Нове освітлення Табірної підключать до автоматики

5

На вулицях Табірній та Чехова в Сторожинці закінчують монтажні роботи по влаштуванню мереж вуличного освітлення. Лінія вже змонтована та встановлені натрієві ліхтарі, які були закуплені раніше.

Освітлювальні прилади розмістили через опору, щоб максимально покрити загальну довжину вулиць – 2250 метрів, хоча не всім місцевим жителям до вподоби таке рішення, адже кожен хоче, щоб освітлення було максимально близько саме до його обійстя.

Світло на Табірній

Роботи виконує ПП “Єврожитлобуд-Груп”.

3

По вул. Чехова на підстанції буде встановлено автоматичний щит для керування даною мережею, який буде під’єднаний за допомогою стільникового зв’язку до центрального блоку керування мережами вуличного освітлення, що розміщений в мерії. Для нової лінії щит практично виготовлений, проходить тестування під наші умови експлуатації.

4

Система автоматичного управління розроблена українським виробником – компанією “СЕА-електротехніка” і в експлуатації непогано себе показала.

2

В минулому році таких автоматичних щитів, кожен з яких обходиться від 23 до 28 тис. грн., по місту було встановлено 4 штуки.

Система керування дозволяє з одного місця контролювати стан ліній, стан щитів, проводити вмикання та вимикання вуличного освфітлення за графіком, що був спеціально розроблений для Чернівецької області. Живлення мережі проходить через двохзонні лічильники і система дозволяє детально контролювати витрати електроенергії.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ