Літературний подіум творчості “Дорогами долі”

main

У п’ятницю, 20 листопада, бібліотеки села Банилів-Підгірний спільно з гімназією провели літературний подіум творчості  Марії Савівни Єремійчук “Дорогами долі”.

У підготовці та проведенні заходу, який проходив в місцевій гімназії, взяли активну участь члени клубу за інтересами “Краяни”, який діє при бібліотеці №1, вчителі української мови та літератури і старшокласники.

Банилів-Підгірний

Присутні мали змогу побачити цікавий літературно-мистецький захід.  На протязі всього заходу звучали поетичні твори М.С. Єремійчук, а пісні про рідний край та Україну були виконанні Нагорською О.В. та Ткачук В.

М.С. Єремійчук гарна жінка, чудова людина, яка всім серцем вболіває за свою країну,  за свій народ, його минуле й майбутнє.

Вона видала 6 книг, які були написанні у жанрах поезії та прози. Свою розповідь вона зупинила на книзі “Дорогами долі”. Поетеса розповіла як писалась книга, як їй допоміг  своїми матеріалами В.М. Крушніцький – чорнобилець, гарний фахівець, чудова й чуйна людина.

2

Особливу увагу Марія Савівна звернула на те, що в книзі розповідається про конкретних людей, які живуть і працюють у наш час. Усі ці люди є живим доказом того, що милосердя і любов до ближнього живе в серцях наших краян.

М.С. Єремійчук поділилась своїми планами на майбутнє і підкреслила, що людина живе на світі не тим, скільки прожила, а тим, який слід вона залишила по собі.

3

Відвідувачі заходу ознайомились з матеріалами книжкової виставки “Душі життєві поривання” та бібліографічним оглядом книг М.С. Єремійчук.
Закінчився захід на теплій, дружній та щирій нотці. Марія Савівна подарувала свої книги з автографом гімназії та учасникам заходу.

Всі, хто брали участь у заході, подякували Марії Савівні за творчісь, побажали міцного здоров’я, мирного неба, щастя та натхнення у творчості.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ