Коледж відзначив День студента конкурсом талантів

 

День Студента в Коледжі

Щорічно, 17 листопада, відзначають Міжнародний день студентів, встановлений 1946 року в честь чеських студентів-патріотів. В Україні цей день святкують у відповідності до Указу Президента з 1999 року.

Студенти Сторожинецького лісового коледжу не залишилися осторонь святкувань. Уже традиційним став  конкурс “Таланти твої, перший курсе” приурочений саме Дню студента. Студентство вміє весело і цікаво розважатися. Тому актова зала коледжу була переповнена. Всі з нетерпінням чекали початку дійства, щоб побачити, які ж нові таланти розкриються серед першокурсників. Виявилося, що наші новоспечені студенти і цікаві  і талановиті.

3

Неперевершеним був виступ Анастасії Мотрюк (група ЛГ-11), яка зуміла викликати сльозу у слухачів, читаючи власний вірш “Герої не вмирають”.

Всіх захопив дзвінкоголосий спів Марінели Гушулей (група Б-11), яка вже має неодноразові перемоги у конкурсах районного та обласного рівнів. Тимченко Юрій (група Б-11) зацікавив зал гарним співом та грою на гітарі. Приємно вразив всіх Олексюк В’ячеслав (група ЛГ-12) румунською піснею “Дулче вінул”, протягом виконання якої зал гучними оплесками підтримував його виступ.

2

Були на сцені гуморимсти з “95 кварталу” і веселі сусіди, що живуть зовсім “недалеко” один від одного і намагаються спілкуватися між собою через гору. Завітали на виступ і “темні сили” з групи ЛГ-11, і октет, що виконав українську народну пісню “Їхав, їхав козак містом” (ЛГ-12).

Звучали  гуморестки і поезії у виконанні студентів Бойка Ярослава (ЛГ-13) та Данилюк Лариси (ЗВ-11), лунала акапельно пісня “Молитва за Україну” у виконанні Погрібної Олександри (ЛГ-13). Були представлені авторські роботи – вироби з дерева Погрібного Тараса (ЛГ-13). Словом, перший курс довів, що дійсно багатий талантами і має повне право носити почесне звання студента Сторожинецького лісового коледжу.

На завершення свята представницьке журі відзначило виступи учасників грамотами і солодкими призами. Задоволеними залишилися всі: і конкурсанти і глядачі.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ