У Великому Кучурові пройшла та завершилася І сесія нової громади

main

В понеділок, 23 листопада, в Великокучурівській сільській раді відбулося ІІ пленарне засідання І сесії VII скликання ради об’єднаної громади, яка є першою об’єднаною громадою, що створена на теренах району в рамках всеукраїнського процесу децентралізації.

Першопочатково в проект порядку денного було внесено 30 питань. Розпочалося засідання, яке вів новообраний голова Тодеренчук Василь Мірчович, розглядом заяви Тодераш Інни Артемонівни щодо звільнення з посади секретаря Великокучурівської сільської ради.

Кучурівська сесія

Другим питанням було затвердження Порядку обрання секретаря Великокучурівської сільської ради об’єднаної територіальної громади, для чого було утворено лічильну комісію із складу депутатів.

Також на цій ж сесії було винесено питання про обрання керуючого справами виконавчого комітету нової ради об’єднаної громади та питання щодо утворення постійних комісій ради об’єднаної громади.

Депутатами було припинено діяльність Тисовецької та Снячівської сільської ради шляхом ліквідації, оскільки вони увійшли до складу нової об’єднаної громади.

2

Саме засідання було досить насиченим та емоційним. Депутати провели в залі близько 6 годин, розглядаючи питання порядку денного, який за тривалість сесії виріс до 38 питань, після чого сесія була закрита.

Пропонуємо вам фрагмент запису засідання:

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ