Через негоду будуть перебої з електропостачанням

Негода

На Сторожинецький район знову насунулася негода. Як повідомили в ДСНС, станом на 16:00 село Кам’яна була повністю відключена від електропостачання. Частково вимнено електрику було ще у 16 населених пунктах.

В Сторожинецькому РЕМ повідомили, що станом на 18:00 на території району сильний вітер зламав 9 опор ліній 0,4 кВ. Для безпеки населення від раптового ураження електричним струмом були вимкнені деякі лінії 10 кВ. Наразі працюють шість бригад монтерів у різних населених пунктах – у Тисівцях, Бросківцях, Комарівцях тощо.

У Бросківцях склалася ситуація, коли плодове дерево, яке господиня раніше заборонила електрикам зрізати, від негоди впало, зламало дві бетонні опори та вирвало ввід з будинку.

Також до РЕМ надійшла факсограма від Гідрометеоцентру, де значилося, що вітер та мокрий сніг будуть вирувати на території Західної України ще два дні. Якщо пориви вітру будуть більше 20 м/с., ремонті роботи будуть призупиняти, оскільки такі погодні умови – це уже форс-мажорні обставини.

Енергетики просять – якщо ви побачили розриви на лініях електропередач або інші несправності

телефонуйте на номери call-центру: 2-17-33 та 58-49-80

з мобільного: 0 (800) 509 980 – згідно тарифів вашого оператора

В Чернівціобленерго цілодобово чергують оператори, які готові ваші заявки передавати на місця для оперативного реагування.

Сторожинецький РЕМ просить вибачення за незручності.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ