Запрошуємо на ярмарок “Творчість заради посмішки”

Благодійний ярмарок

Сьогодні, 3 грудня, відзначається Міжнародний День людей з обмеженими можливостями, який був проголошений Генеральною асамблеєю ООН в 1992 році. Його мета – нагадати громадськості про проблеми, з якими кожного дня стикаються інваліди.

Сторожинецьке районне товариство “Богдан”, яке об’єднало батьків дітей-інвалідів, за підтримки Сторожинецької районної ради та Сторожинецької РДА в цю неділю проводить благодійний ярмарок “Творчість заради посмішки”.

“На такому дні ми не акцентуємо увагу – це є лише причиною, щоб зібрати дітей. – розповідає голова товариства “Богдан” Галина Василівна Токар. – Кожен раз ми хочемо зробити щось цікаве, заохотити дітей і їх батьків, відволікти їх від їхніх проблем та зробити так, щоб заходи були не схожі один на інший.

Цього року організаційний комітет товариства вирішив провести благодійний ярмарок, оскільки знаємо, що є дівчинка, жителька селища Красноїльськ, Магдалена Мотреску, яка потребує операції в Румунії і сім’ї якої потрібна фінансова допомога.

Готуємося до цього заходу вже місяць, всі вклали значних зусиль. Долучилося багато людей – це і батьки, близькі, знайомі. Діти разом з сім’ями випікають солодощі, кожна родина принесе поробки, малюнки, картини, народні вироби та багато іншого.

Проходити благодійний ярмарок “Творчість заради посмішки” буде в Кам’янецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Запрошуємо всіх в неділю, 6 грудня на 12:00, долучитися до цієї акції.

На захід запрошено 70 дітей з обмеженими можливостями з різних сіл нашого району. Ми підготували подарунки та призи, а під час ярмарку діти будуть отримувати ті мрії, які вони відправляли на метеликах до Італії.

Запрошуємо всіх небайдужих завітати на ярмарок, діти будуть надзвичайно раді!”

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ