Осінній “врожай” сторожинецьких каратистів

Сторожинецькі каратисти

Вихованці сторожинецької школи карате протягом останнього місяця осені відзначились одразу на двох змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів.

Спочатку вихованці СК “Максимум” завоювали перше загальнокомандне місце у чемпіонаті Чернівецької області, який традиційно проходив серед високої конкуренції поруч з іншими Буковинськими клубами карате. Усього в активі сторожинчан 14 нагород, половина з яких найвищого ґатунку.

За словами головного тренера СК “Максимум” Павла Шестакова, перші місця в індивідуальних категоріях завоювали Денис Гімінчук, Георгій Піцул, Владислав Мельничук, Вікторія Малованюк, Олексій Гоцуляк, Альона Савчук, Олег Горобець та команда хлопців з куміте 12-13 років (за яку виступали Олескій Гоцуляк, Ігор Шаповалов та Денис Ілько).

Срібні медалі завоювала команда хлопців з куміте 10-11 років (за яку виступали Владислав Мельничук, Георгій Піцул та Михайло Кобель), а також сріблом відзначився Михайло Кобель в індивідуальній категорії до 42 кг.

Бронзові нагороди у своїх вікових та вагових категоріях обласного чемпіонату вибороли Всеволод Боднар, Ігор Шаповалов, Адріан Лунгуляк, Рудік Кліх та Альона Савчук.

Вже через два тижні наша команда невеликим складом прийняла участь у Чемпіонаті України з карате серед молоді, який проходив 21-22 листопада в Іллічівську. В Одеський регіон з’їхалось 460 спортсменів із 16 областей України віком від 14 до 21 року.

18 річна студентка медичного університету Альона Савчук вийшла у фінал змагань та завоювала срібло серед молоді до 50 кг, а 20 річний студент Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича Олег Горобець у дуже напруженій конкуренції  завоював бронзову медаль Чемпіонату України.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ