Теплі речі, шкарпетки, ліки та обереги від школярів бійцям АТО

main

У нашому районі проводяться акції для збору допомоги воїнам АТО – “Теплі речі” та “Теплі шкарпетки”, до яких долучилися учні місцевих шкіл.

Активну участь взяли школярі з Сторожинецької ЗОШ №1 I-III ступенів. За один день учнями школи було зібрано кошти і закуплено 40 пар шкарпеток, які були дбайливо запаковані та підготовані до відправки. Найактивнішими класами стали 3-А, 4-А, 7-Б, які разом купили 17 пар шкарпеток.

Допомога школярів

Наймолодші, учні 1-4 класів, намалювали аж 50 привітальних малюнки для бійців АТО. Найбільше виявили свою творчість школярі з 3-Б, 2-А, 2-Б, 4-А, 4-Б під керівництвом своїх класних наставників.

1

6

Вчителі образотворчого мистецтва та трудового навчання разом з учнями 6 та 9 класів виготовили із паперу та тканини сувеніри, які вони назвали “Святі ангели”. Роботи передадуть на Схід разом з волонтерами для того, щоб ці ангелочки стали оберегами, зберігали та зігрівали серця хоробрих вояків.

8

Допомога школярів

10

9

Водночас всі учні школи долучилися до паралельної акції “Ліки для воїнів АТО”, яку розпочали у Сторожинецькій школі-інтернат за ініціативою голови сільської ради села Давидівка, Войцицького Сталіслава Леопольдовича.

Під час цього заходу учні зібрали кошти на простизастудні лікарські засоби для бійців, які зараз знаходяться на передовій, адже настала холодна пора року і стається багато випадків простудних захворювань.

1

Загалом від учнівських та педагогічних колективів двох шкіл зібрали ліків на суму більше 2 тисяч гривень, і через декілька днів, коли Станіслав Леопольдович буде повертатися до зони АТО з короткотривалої відпустки, він поїде не з порожніми руками.

Допомога від учнів шкіл

Як зазначили вчителі шкіл, кожна дитина – патріот, тому їх небайдужі серця хоч мізером, але допоможуть.

Всі діти та педагогічний колектив шкіл бажають здоров’я воїнам і шлють найщиріші привітання з наступаючим Днем Збройних Сил та святом Святого Миколая.

Слава Україні! Героям Слава!

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ