В РБНК пройшли урочистості до Дня Збройних Сил України

main

Сьогодні в Районному будинку національних культур пройшли урочистості до Дня Збройних сил України. Відзначення цього професійного свята військових призначено Верховною Радою України у 1993 році на 6 грудня.

Голова Сторожинецької районної ради Іван Іванович Лосик та голова Сторожинецької районної державної адміністрації Ярослав Михайлович Бартош звернулися з вітальним словами до присутніх та вручили спільні грамоти РДА і райради учасникам АТО, афганцям, працівникам військкомату. Також була вручені пам’ятні медалі “25 років виведення військ з Афганістану” воїнам-інтернаціоналістам.

Мер міста, Микола Миколайович Карлійчук, вручив військовослужбовцям подяки від Сторожинецької мерії та депутатського корпусу міської ради.

Голова районного “Об’єднання учасників АТО” Сергій Сергійович Кривко у своєму виступі поздоровив присутніх у залі волонтерів з їх святом – Міжнародним днем волонтера, який згідно рішення Генеральної асамблеї ООН відзначається 5 грудня.

Всім військовослужбовцям в залі учні шкіл роздали паперових ангелочків як обереги та символ найкращих побажань. Молоді таланти Сторожинеччини порадували присутніх українськими патріотичними піснями у акомпанементі народних аматорських колективів.

День Збройних Сил України

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

5

4

День Збройних Сил України

 

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ