На зборах учасників АТО обговорили нагальні питання

3

Сьогодні відбулися збори відокремленого підрозділу “Об’єднання учасників АТО” у Сторожинецькому районі.

На засіданні вперше була обрана президія організації, до якої увійшли Сергій Кривко, Сергій Гриндей, Валерій Репінецький, Олександр Гринчук, Ярослав Козак, Вадим Козак та Василь Москаленко. 

4

Під час заходу присутні обговорили питання взаємодії влади та громадської організації, зокрема було зазначено, що з міською радою досягнуті попередні домовленості про збільшення членів виконкому на 2 особи, які мають бути учасниками АТО.

Збори учасників АТО

Емоційне обговорення викликала інформація мера міста Миколи Миколайовича Карлійчука щодо можливості передачі будівель двох казарм, – а це біля 90 квартир, – по вул. Гвардійській в Сторожинці під квартири учасникам АТО та бойових дій.

На наступного тижня бійці планують обговорити з районною владою можливість розробки програми по частковому фінансуванню “Об’єднання учасників АТО” для здійснення
поточної діяльності.

2

На зборах висловили думку, що більшість жителів як міста, так і району не завжди знають, чим займаються ті, хто повернувся зі Сходу України. Тому учасники спілки планують більш активно брати участь у суспільному та політичному житті Сторожинеччини як нові обличчя, які ділом довели, що головне для них – це не закулісні політичні інтриги, а підтримка та благополуччя громади, незалежно від того, хто зараз знаходиться у владних структурах.

Категорія: АТО Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ