Урочистості з нагоди Дня Збройних сил у Банилові-Підгірному

З Днем Збройних сил України

Напередодні Дня Збройних сил України в Банилово-Підгірнівській гімназії бібліотекарі села провели цікавий захід приурочений до цього свята.

Перед початком заходу бібліотекарі Коваль Т.П. та Стратейчук В.О. провели годину спілкування з учнями старших класів” Згадаймо тих, котрі захищали Україну”.

На свято був запрошений учасник бойових дій АТО Гашпан Михайло Олексійович.

Захід розпочався піснею у виконанні Ткачук В. “Хочу жити без війни”, після чого ведучі Порчук Олена й Сідор Марія розповіли про наших воїнів, які воюють в зоні АТО та про історію Збройних сил України.

4

З словами привітання виступила директор гімназії Червоняк Галина Євгеніївна. У своєму виступі вона звернулась до всіх присутніх, а особливо до юних хлопців, майбутніх воїнів з проханням бути гідними спадкоємцями Великого Кобзаря; говорила про тих, хто віддав своє життя за свободу й незалежність України. Галина Євгеніївна привітала й подякувала запрошеному гостю Гашпану М.О. й за традицією вручила хліб на вишитому рушниці.

2

Всі присутні насолодилися концертною програмою, яку підготувала бібліотекар Нагорська О.В. з учасниками клубу “Краяни”. Поетичне слово звучало з уст учасників Нагорського М., Стратейчук І., Синявської В., Нагорської М., Сметанюк К., Ткачук В., Дарій Т., Мельничук М., Голунги В.

У виконанні Нагорської О.В. прозвучала пісня “Мрія Україні”, а ізюминкою свята став танець “Тобі Україно!”.

Хвилина жалоби, гімн України та тверде “Слава Україні” об’єднало всіх присутніх у єдину думку: “Україна це ми – українці”. В кінці заходу було зроблене спільне фото учасників й запрошених гостей.

3

Бібліотекарі села Банилів-Підгірний з нагоди свята щиро хочуть привітати чоловіків й побажати їм міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, миру, натхнення і високих звершень на благо розквіту Великої Української Держави!

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ