У Кам’яній пройшов ярмарок “Творчість заради посмішки”

Дитяче свято

Неділя, 6 грудня, в Кам’янецький ЗОШ І-ІІІ ступенів була незвично насищена подіями, адже там пройшов благодійний ярмарок “Творчість заради посмішки”, організований Сторожинецьким районним товариством батьків дітей-інвалідів “Богдан”.

Захід був присвячений збору коштів для допомоги Магдалені Мотреску з Красноїльська. Дівчинка потребує операції в Румунії, тому цього року організаційний комітет вирішив присвятити захід фінансовій допомозі її сім’ї.

Зі всього було видно, що дітки разом з батьками готувалися до події старанно – столи були заставлені поробками, дитячими малюнками, домашнью випічкою, картинами, вишиванкою, виробами з бісеру, плетеними та в’язаними полотнами на найрізноманітнішу тематику.

Особливою галереєю стояли десятки топіаріїв – дерев щастя та життя. Особлива круглі крони, витончені стовбури та оригінальні горщики, а також величезне розмаїття матеріалів, з яких були виготовлені сувеніри, показали, яким розмаїттям талантів можуть похвалитися наші маленькі краяни. Гості, що завітали на свято, не залишилися байдужими – майже кожен придбав собі такий оберіг.

Для дітей, що брали участь у ярмарку, організатори спільно з нашою діаспорою в Італії приготували сюрприз – здійснили їх мрії, які вони писали на “листах-метеликах”. Для когось це була лялька, для когось конструктор, для когось іграшковий автомобіль, але жоден з учасників ярмарку не пішов без посмішки.

Не обійшли своєю увагою на заході і молоді таланти – для присутніх звучали пісні, виконувалися танці, своїми навичками гри на музичних інструментах радували гостей підопічні товариства та учні школи.

Дуже багато небайдужих людей долучилося до організації благодійного ярмарку, постійно звучали слова подяки – і голові товариства, і районному керівництву, і громадським організаціям, і меценатам та спонсорам, всім, хто долучився.

Всього на заході вдалося зібрати 21 000 гривень, які будуть передані для допомоги сім’ї Мотреску.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт:

1

11

10

9

7

6

5

4

3

2

12

13

Благодійний ярмарок

22

21

19

18

17

16

15

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ