В Красноїльську урочисто відкрили новий міст за 1 мільйон гривень

main

Сьогодні в Красноїльську відбулося урочисте відкриття нового моста по вул. Пушкіна, який з’єднав центр селища з кутом Тражани.

У урочистостях взяли участь голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, губернатор Чернівецької області Олександр Фищук, начальник Управління капітального будівництва Чернівецької ОДА Олександр Пуршага, голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, перший заступник голови Сторожинецької РДА Діана Ковальчук, Красноїльський селищний голова Георгій Мікайлу, депутати селищної, районної та обласної ради та жителі Красноїльська.

У своїх виступах високі гості зазначили, що будівництво такого об’єкту є дуже важливим для жителів Красноїльска, оскільки попередня споруда була зруйнована ще в 2008 році і щоб добратися до церкви, потрібно було робити гак біля 6 кілометрів. Тепер ця відстань скоротилася до 1 км.

Голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош подякував обласному керівництву за те, що вони не забувають за наш район та виразив сподівання, що масштабний проект по реконструкції Красноїльського переходу через кордон завершиться вчасно.

Будівельні роботи по замовленню УКБ Чернівецької ОДА виконувало ТОВ “Агробудналадка”, керівник якої, Костянтин Нуцул, отримав подяку із рук голови Сторожинецької районної державної адміністрації за виконані роботи.

На будівництво даного моста Кабінет Міністрів України постановою №734 від 23 вересня 2015 року виділив 1 млн. 80 тис. грн.

Новий міст

2

3

4

18

5

6

7

9

10

11

12

13

15

16

17

Жителі Сторожинця сподіваються, що таке урочисте відкриття не омине і міст через Сірет по вул. Клинівській, який вже декілька років чекає на завершення капітального ремонту. Такий об’єкт також міг би значно покращити транспортний зв’язок з Заріччям та розвантажити центр міста.

Міст по вул. Клинівській

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ