Подвійне вбивство в Годилові

Кримінал

Вчора в селі Годилів Сторожинецького району під час спроби пограбування будинку по вул. Володимира Великого господар, 1962 р.н., застрілив одного з злочинців та спробував утікти від нападників, але встиг тільки перелізти через огорожу до сусіднього обійстя. Наздоганяючи, один з грабіжників вистрелив та смертельно його поранив. В будинку також була дружина загиблого.

Офіційної версії події ще немає, поліція коментарів не дає.

Місцеві жителі ж розповідають декілька. З однієї з них, нападників було четверо, вони увійшли до будинку через задні двері, розбивши скло. Потім зв’язали подружжя та деякий час катували. Чоловікові вдалося звільнитися, застрелити одного з нападників з зареєстрованої у нього мисливської зброї та побігти по допомогу, де його наздогнали кулі зловмисників. Після цього грабіжники залишили місце злочину.

Різняться у розповідях сусідів і типи зброї – хтось наполягає на тому, що злочинці стріляли з переробленої травматичної зброї, а хтось бачив на місці події гільзи від рушниці.

Голова селищної ради Великокучурівської об’єднаної громади Василь Тодеринчук повідомив, що на місце події викликали поліцію сусіди, які чули постріли. Дружину загиблого доставили до лікарні з пораненнями голови, але зараз є інформація, що вона вже вдома.

По даній справі відкрито кримінальне провадження, ведуться слідчі дії.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ