В районі створена місцева прокуратура і призначений новий прокурор

main

Відповідно до наказу Генерального прокурора України від 23 вересня 2015 року №96ш, у зв’язку з набуттям чинності перехідних положень Закону України “Про прокуратуру” від 14 жовтня 2014 року, 15 грудня 2015 року міські, районні, районні у містах та міжрайонні прокуратури припиняють свою діяльність шляхом реорганізації та утворюються місцеві прокуратури.

У Чернівецькій області утворено 4 місцеві прокуратури, одна з яких Сторожинецька місцева прокуратура.

2

Штатний розпис її буде складати 33 одиниці, а під територіальну юрисдикцію будуть підпадати Герцаївський, Глибоцький, Новоселицький та Сторожинецький район.

Сьогодні, 15 грудня, в залі засідань Сторожинецької РДА відбулося представлення нового прокурора Сторожинецького району. Ним став Іліка Дмитро Іванович, 1980 р.н.

3

Свою трудову діяльність в органах прокуратури він розпочав у вересні 2002 року, працював на посадах начальника відділу організації участі прокурорів у кримінальному провадженні в суді прокуратури області, начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області. З липня 2015 року очолював прокуратуру Новоселицького району Чернівецької області.

Місцева прокуратура

Представляв присутнім нового прокурора старший радник юстиції, заступник прокурора Чернівецької області Мустеца Ігор Васильович.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ