На головну ялинку району збирають усім миром

Новорічні прикраси

Після того, як з ялинкою на Центральному майдані Незалежності сталося нещастя та був опублікований матеріал про це, в коментарях була озвучена пропозиція щодо збору іграшок від небайдужих громадян для прикрашання нового новорічного дерева.

Цей заклик підтримали в міській та районній раді, а також допомогу надали підприємці.

Підприємство “Скіф” перерахувало на новорічні іграшки 5 тис. грн., підприємці Олексій Любимський, Василь Бойчук та Віталій Маніліч надали по 1 тис. грн., начальник УПСЗН Дмитро Бойчук передав 200 грн, а також 200 грн. передав Мірча Бурла. Підприємець Семен Тихонович перерахував 8 тис. грн. Подарунок у вигляді двох великих м’яких іграшок принесла Владислава Бонтарь, а також до міської ради принесли великого плюшевого лева.

Напевно, це не повний список благодійників, адже ще багато небайдужих підприємців, депутатів та жителів району заявили про своє бажання допомогти як коштами, так і прикрасами. Після того, як ялинка засіяє всією своєю красою, ми висвітлимо це для громади.

9

123

Не залишився байдужим міський голова Чернівців Олексій Каспрук. Від Управління культури Чернівецької міської ради передали в тимчасове користування 50 новорічних прикрас – 25 червоних шарів та 25 золотистих.

5

4

По домовленості з головою районної ради Іваном Лосіком в холі будівлі райради встановили коробку для збору іграшок від всіх бажаючих. Також іграшки можна приносити в міську раду. Прикрас до мерії принесли вже чимало. Як нам розповіли, увагою не обійдуть жодну та всі розмістять на новорічному дереві.

Ви також можете долучитися до цієї акції.

Мер Сторожинця Микола Карлійчук зазначив, що така підтримка з боку громади міста є дуже несподіваною та приємною, а активність жителів показує, що Сторожинець на правильному європейському шляху розвитку. Також міський голова розповів, що, зважаючи на таку підтримку від небайдужих громадян, цього року з міського бюджету не витратять на прикрасу ялинки жодної гривні.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ