Прибирання міста

Прибирання міста

В місті триває робота в рамках Місячника благоустрою та, звичайно, йде підготовка до Великодня. Учні сторожинецьких шкіл прибирали прилеглу до навчального закладу територію. Наприклад, учні Сторожинецької гімназії білили бордюри та прибирали по вул. Чаплигіна.

Працівники Сторожинецької міської ради білили бордюри та дерева в парку ім. Ю. Федьковича і прибирали прилеглу до мерії територію, а всі працівники Сторожинецького ЖКГ працювали по вул. Видинівського та по вул. Чернівецькій.

Ямковий ремонт

Також був проведений ямковий ремонт (весняне утримання доріг) деяких вулиць міста, зокрема вул. О. Кобилянської, вул. Матросова, вул. Грушевського, вул. Головна, вул. Видинівського. Для доріг міського значення мерія закупила асфальт за власний рахунок, а на інших вулицях роботу проводив Сторожинецький Райавтодор.

Виконком Сторожинецької міської ради визначив для всіх підприємств та організацій міста території, які необхідно облагородити в рамках Місячника благоустрою. На жаль, ще не всі долучилися, хоча місячник ще не закінчується.

Джерело: Сторожинецька міська рада

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ