Великокучурівський голова: “У нас все вийде”

Великокучурівська сесія

22 грудня в Великому Кучурові відбулася ІІІ сесія VII скликання Великокучурівської ради об’єднаної громади, одним з найважливіших питань якої було планування та затвердження нового бюджету на 2016 рік та штатного розпису.

На сесію завітала Чепель Ольга Дмитріна, експерт Чернівецького офісу реформ. Зі слів голови об’єднаної громади Тодеринчука Василя Мірчовича, рада співпрацює з цієїю організацією і вони були перші, хто юридично допомагав, надавав рекоментації тощо.

Після години засідання слово взяв представник військкомату, який повідомив присутніх, що для них є повістки для проходження медичного огляду та уточнення даних. Такий виступ викликав бурхливу реакцію серед депутатів і довелося оголосити перерву в засіданні.

“У мене таке враження, що була в когось мета зірвати сесію, – розповідає Василь Мірчович. – Якщо інші села в разі неприйняття бюджету можуть жити по старому бюджету, то у нас старого немає. У мене таке враження, що хтось працює на те, щоб покласти сумнів на об’єднання громади.

Незважаючи на можливий скепсис та сумніви окремих депутатів і членів громади – у нас все вийде. Тому що ми є сформована громада, ми – як одна сім’я. Якщо у когось є сумніви – ми докажемо зворотнє.”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ