Новий рік в районі зустріли майже спокійно

Поліція

Новорічна ніч в Сторожинці пройшла без особливих надзвичайних подій. До охорони спокою та громадського порядку на період з 31 грудня по 1 січня в місті було залучено 18 працівників поліції.

Біля 5 ранку 1 січня водій автомобіля Ауді сірого кольору вирішив проїхатися Центральним майданом Незалежності, на що відразу зреагували присутні на площі поліцейські. Після незначної перепалки водія забрали для освідчення на алкогольне сп’яніння, яке показало, що він не був тверезий. Працівники поліції склали відповідний протокол та передали його в ДАІ для винесення рішення по суті.

В районі також було більш-менш спокійно. Так, в Чудеї з приватного житлового будинку невідомими особами було викрадена велика сума коштів. Як тільки жінка, яка була в будинку, вийшла надвір, невідомі проникли в обійстя шляхом розбиття вікна та викрали суму в 30 тис. доларів США. На місці злочину були знайдені сліди та рукавички грабіжників. Ведеться слідство.

В селі Нижні Петрівці водій автомобіля ВАЗ 2121 “Нива” не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору, зламавши її. Як розповіли свідки, водій автомобіля вийшов з авто, зняв номерні знаки та покинув місце події. Працівниками поліції був встановлений власник даного автомобіля, він зобов’язувався відшкодувати завдані матеріальні збитки.

До прикордонників в новорічну ніч завітали “гості”. На кордоні між Україною та Румунією в селищі Красноїльськ були затримані п’ятеро громадян Шрі-Ланки, які в супроводі місцевого жителя намагалися перетнути державний кордон. Дані особи затримані до вияснення обставин.

В Сторожинецькому РВ ДСНС повідомили, що викликів на самий Новий рік у них не було. Вчора в селі Костинці горіли господарські будівлі приватного господарства, які були дерев’яними та зблокованими під одним дахом, а всередині було сіно. На гасіння пожежі були направлені підрозділи ДСНС села Бобівці, села Костинці та ДПРЧ-12 міста Сторожинець. Вогнем було майже повністю знищено дерев’яну будівлю. На щастя, ніхто не постраждав. Попередня причина загоряння – коротке замкнення.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ