Бібліотекарі Банилова-Підгірного зробили свято для дітлахів

Свято в дитячому садочку

Ходила селом казочка у білім кожушку, і забіліла стежка від білого сніжку. Гілля заквітло інеєм і заіскрився лід. Ходила казка в білому, лишала білий слід. Дітлахи з нетерпінням чекали зимових свят і ось вони прийшли. Новий рік! Скільки в цьому слові радості, щастя, дитячого сміху і чарівництва! Хто з нас не зберігає спогади про перші зимові свята, про Дідуся Мороза й Снігурочку,та ще й про подарунки?

Сніговики й сніжинки, ялинки та гірлянди, море сміху і радості, мішок подарунків і віз щастя – все це дарує нам Дід Мороз і Снігуронька, коли вони приходять на новорічний ранок в дитячий садок. Дітлахи чекають їх цілий рік, і ось вони тут – значить Новий Рік БУДЕ!

3

Чарівна новорічна казка, підготовлена бібліотекарями, завітала на гостини до самих маленьких мешканців села Банилів-Підгірний. Улюблених казкових героїв радо зустрічали в садочку малюки й весь колектив вихователів на чолі з завідуючою Любов’ю Тодорівною Швед. Велика струнка ялинка сяяла у святковій залі, а в повітрі відчувалось щось чарівне й навіть містичне. Всі присутні цього дня поринули у казку.

Дітлахи допомогли визволити Новий рік й Діда Мороза, яких вкрала Баба-Яга. Разом з Сніговою Королевою, чарівними сніжинками й лісовими мешканцями діти веселилися: водили новорічний хоровод навкруги красуні ялинки, співали веселі пісні, відгадували загадки. Чарівні вогники іскрились в дитячих очах , а щирий сміх малюків зігрівав душу.

2

Добрий Дід Мороз і його Снігуронька нікого не залишили без чудового настрою. Малюки були в захваті від танців й пісень. Жодного таночку й Дід Мороз не пропустив, аж душею помолодів.  В кінці свята Дід Мороз і Снігуронька пригощали дітей подарунками та з великим задоволенням фотографувалися з усіма бажаючими.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ