Вітаємо з Воскресінням Христовим!

Кошик

Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці УПЦКП отець Михайло: Христос Воскрес! Вітаю Вас з цим спасительним радісним привітанням! Христос Воскрес і життя триває. Дійсно, в цей день серця наші наповнюються життям і вірою в майбутнє. Воскресає все навкруги, радіють ангели на небесах і немає жодного із мертвих. Бажаю мирного неба, міцного здоров’я, достатку в родинах і многая літа. Воістину Воскрес!

Освячення пасхальних кошиків

Настоятель Свято-Георгіївської церкви отець Василь: Дорогі краяни! Прийміть щиросердечні вітання з найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Христовим! Це свято ми зустрічаємо з хвилюючим піднесенням, відчуваючи переможну силу очищення у наших душах. У цей день ми, як ніколи, сповнені святої віри в життя вічне, яке наш Господь Ісус вистраждав на хресті для всіх людей. Воскресіння Христове нагадує нам про істинну мету нашого земного шляху, наповнює життя змістом і вселяє впевненість у наші серця. Нехай у цей Великий день Божа благодать зійде на кожну родину, принесе щастя і добробут, скріпить віру в невичерпній можливості людини.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Пасха

Сторожинецька мерія та депутатський корпус міської ради щиро і сердечно вітає всіх з чудовим і світлим днем – Великим Великоднем! Нехай цей чарівний, радісний і священний день принесе благополуччя вашим родинам, залізного і міцного здоров’я, непохитної віри, добра, багато-багато любові! Нехай Господь буде в серці кожного з нас, а добрі небесні ангели охороняють всіх і день, і ніч! Бажаємо всім-всім душевного спокою, удачі в кожній справі, здійснення усіх заповітних планів і бажань, чистих помислів і правильних вчинків! Ісус завжди поруч з кожним з нас! Христос Воскрес!

Пасха

Шановна громада міста Сторожинець та Сторожинецького району!

Прийміть щиросердечні вітання із світлим Воскресінням Христовим!
Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе у Вашу оселю радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні.
Нехай Воля Господня надихає Вас на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я здійснення й процвітання України.
Христос Воскрес!

З повагою, Карлійчук М.М.

Пасха

Голова громадської організації з прав захисту людини «Закон і Порядок» Любимський В.О. вітає всіх зі світлим святом:

“Настав світлий і радісний день, день Пасхи! Побажання наші будуть прості і щирі. Життя довгого і щасливого, міцного здоров’я і благополуччя. Нехай ваше серце буде наповнене любов’ю, а душа буде чистою і відкритою, для звершення добрих справ. Час, проведений в роздумах про вічне і минуле, і час, присвячений молитвам для зцілення душі, воно не пройде даремно, Бог їх обов’язково почує. Чи не забудьте церковні обряди, проникніться тим почуттям торжества і радості про воскресіння батька небесного. І дружно скажемо ми Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!”

Категорія: Важливо
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ