Великдень єднає серця

Великдень єднає серця

Напередодні Великодня у Сторожинці відбулася добра та щира акція “Великдень єднає серця“, ініціатором якої стала Сторожинецька районна організація  Товариства Червоного Хреста України . До улюбленого свята, найсвітлішого Дня Великодня колектив організації разом з дітками-волонтерами подарувати частинку тепла та любові сердець людям, які так потребують нашої уваги та підтримки – одиноким людям похилого віку, які нажаль не мають коштів на необхідне, а головне вкрай самотні. Учні Сторожинецького районного ліцею та Сторожинецької ЗОШ №1 підготували чудові солодкі подарунки для літніх людей (святкова випічка, цукерки, печиво,фрукти, чай) та відкриточки ручної роботи з теплими побажаннями.

Великдень єднає серця

Напередодні Великодня подарунки передали адресатам. Вдалося завітати до 21 людини з побажаннями світлої та доброї Паски. Дітки подарували радість тим, хто так чекає на увагу та любов!

Великдень єднає серця

“Ми ходили майже цілий день, – розповідає голова Сторожинецької районної організації  Товариства Червоного Хреста Ольга Євдокименко. –  І пакунки у дітей були досить важкі, і дорога неблизька, і діти бачили людей в дуже важкому стані (їх на фото немає, бо фотографувати було неетично і крізь сльози важко), але ця неймовірна дитяча щирість так і не зникла, а навпаки до кінця дня подвоїлася! Вони зробили висновок, що даруючи тепло від щирого серця і сам отримуєш велику радість!”

Великдень єднає серця

З питаннями, проханнями та пропозиціями звертайтеся у районний осередок Товариства Червоного Хреста: м. Сторожинець, Міська поліклініка, 4 поверх, каб. №90 та за тел. 099 076 13 10
Дні прийому: понеділок – 9:00-14:00; четвер – 9:00-14:00

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ