В Центрі зайнятості презентували роботодавців

2

З досвіду роботи служби зайнятості найбільш ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення “Презентацій роботодавця”. Це одна з найдієвіших форм надання громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників.

Спеціалістами Сторожинецького районного центру зайнятості було організовано та проведено презентацію “Platinum Bank” та філії ЧОУ ВАТ “ОЩАДБАНКУ” м. Сторожинець. У зустрічі взяли участь безробітні з фінансовою та економічною освітою та представники цих банків.

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями поінформували присутніх про стан ринку праці, наголосивши, що ситуація в місті та районі по  кількості шукачів роботи переважає над пропозиціями вільних робочих місць та вакантних посад. Фахівець з профорієнтації зауважила, що існує проблема дисбалансу між попитом на робочу силу та пропозицією, так професії економістів, бухгалтерів та фінансистів являються престижними але не актуальними на ринку праці.

На разі знову з’явився попит  на ринку праці регіону на професії фінансових консультантів, менеджерів з продажу банківських послуг, фахівців по роботі з клієнтами, що безсумнівно позитивно.

1

Представник роботодавця – менеджер Сторожинецького відділення „Platinum Bank” Ольга Багрій, – запрошувала почати кар’єру в банківській сфері. Детально ознайомила присутніх зі сферою діяльності організації, умовами праці та рівнем заробітної плати, розповіла про соціальні гарантії, про можливість підготовки та навчання професії фінансовий консультант.

Керівник Сторожинецької філії Ощадбанку Гринчук Марія Іванівна розповіла про потребу в працівниках, про належні умови праці для своїх працівників та про  все можливе що зроблено щоб банк працював та розвивався на ринку банківських послуг. Вона не оминула увагою і вимоги до претендентів на роботу. Під час добору кадрів роботодавець враховує рівень кваліфікації, працелюбність, сумлінне виконання обов’язків, бажання професійного росту, порядність, вболівання за спільну справу.

Зустріч перетворилась у конструктивний діалог, безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. Дехто з безробітних пройшли індивідуальну співбесіду з роботодавцем. Решта присутніх були запрошені безпосередньо в банк для більш детального ознайомлення з роботою. Наприкінці заходу шукачі роботи заповнили анкети для можливого заміщення відповідних посад.

Джерело: Сторожинецький РЦЗ

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ