Відкрита репетиція гурту “The Part of Friend”

2

В суботу в РБНК відбулася відкрита репетиція рок-гурту “The Part of Friend”. Хлопці відомі в Сторожинці – вони грали свою музику на святкуванні Дня Незалежності, Дня Молоді тощо, – та за його межами. Гурт виступав на багатьох концертах та фестивалях по всій Україні.

“Я хочу подякувати сторожинчанам за те, що прийшли на відкриту репетицію, – розповідає Максим Фіявчук, басист. – Так склалися обставини, що наш гурт на даний момент не дає концерти в Сторожинці, звідки, в принципі, більшість учасників родом. В нас є трошки інша зайнятість, але є люди які хочуть нас послухати, тому для них ми вирішили організувати такий формат “відкритої репетиції” – щоб можна було відчути атмосферу репетиції, подивитися як музиканти налаштовуються, чим вони займаються між піснями, як “шліфуються” пісні.

Нас приємно вразило, що реально в місті багато шанувальників, тих хто цікавиться, хто не полінився прийти, попити чайку, поїсти печива та послухати нашу музику. Дякую!”

1

В залі була тепла атмосфера. Для гостей хлопці організували маленький фуршетний стіл, а також друг гурту, реп-виконавець Акробат Пера, влаштував дегустацію справжнього китайського чаю.

Крім власних композицій, які публіка сприймала дуже живо, рокери зіграли рок-версію Гімну України:

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ