Сторожинецький “Need For Speed”

Рейд

Вчора ввечері, 13 квітня 2016 року, в центрі Сторожинця депутатами міської ради, працівниками мерії та поліцією був організований спільний рейд з метою профілактики порушення вимог ПДД та проїзду через місто великогабаритного вантажного транспорту.

Всього було складено адміністративні постанови по ст. 122 п.1. КУпАП на три транспортні засоби – бетонозмішувач, великий евакуатор та вантажівку з причепом. Згідно цієї статті мінімальний штраф складає 255 гривень.

В мерії повідомили, що такі рейди спільно з поліцією планують проводити доти, доки не буде зупинено рух великовагового транспорту через центр міста.

Під час рейду був помічений зелений ВАЗ 2101, який буквально перестрибнув залізничний переїзд по вул. Б. Хмельницького та на швидкості помчався на вул. Видинівського. Через декілька хвилин, коли поліцейські закінчили оформляти постанову про порушення водію останньої за вечір вантажівки, ВАЗ повернувся.

На вимогу працівника поліції він не зупинився та, розганяючись, поїхав у напрямку виїзду з міста. За порушником терміново виїхав автомобіль поліції, а також присутні депутати міської ради на власних автівках. Втікаючи від переслідування, водій легковика заїхав на вул. Пушкіна, де його і зупинили.

Поліція запідозрила, що водій ВАЗ знаходився у стані алкогольного сп’яніння, що пізніше підтвердилося в Сторожинецькій ЦРЛ. Також виявилося, що у нього взагалі не було посвідчення водія.

 

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ