ХІІ спартакіада людей з інвалідністю “Повір у себе”

11

В неділю, 22 травня 2016 року в спортивному залі товариства “Колос” відбулась дванадцята спартакіада серед людей з інвалідністю “Повір у себе”. Змагання проходили не тільки в суперництві, а й в дружній атмосфері спілкування. Участь в них взяли 28 чоловік з усього району. Переможці та призери були відзначені грошовими нагородами.

Переможцями серед чоловіків на візках в дартсі став Влад Добринін, в кидках в баскетбольне кільце та кільцекиді – Василь Іонашко. У жінок переможцями в дартсі та кидках в баскетбольне кільце Зінаїда Боштега, в кільцекиді – Людмила Андрюнін.

Серед чоловіків з іншими захворюваннями першість в дартсі та кидках в баскетбольне кільце взяв Іван Прислупський, в кільцекиді – Михайло Боднар. Відповідно в дартсі Флоря Солкан, у кидках в баскетбольне кільце – Оксана Мелещук, в кильцекиді Ельвіра Федорчук.

В стрільбі з пневматичної рушниці та вимірюванні сили кисті у чоловіків перемогли Андрій Перчик та Іван Прислупський, у жінок перемогла Людмила Андрюнін.

На заході були присутні голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, його заступник Володимир Філіпович, начальник Управління праці та соціального захисту населення Сторожинецької РДА Дмитро Бойчук. Вони звернулися до учасників спартакіади з щирими вітаннями та запевнили, що спортивний рух серед людей з обмеженими можливостями і надалі буде мати як організаційну так і матеріальну підтримку районної влади.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

12

13

14

15

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ