В Центрі зайнятості провели “Презентацію роботодавця”

Презентація роботодавця

В Сторожинецькому районному Центрі зайнятості було організовано і проведено “Презентацію роботодавця”. Цього разу організовано зустріч безробітних з представником  охоронного агентства “Тигр”, яке наразі здійснює підбір персоналу на актуальні вакансії. На захід були запрошені 19 молодих людей до 40 років, які проходили військову службу в лавах ЗСУ, адже мова йшла про роботу охоронця.

Начальник відділу кадрів Кушнір Руслан Петрович детально розповів про вимоги до кандидатів, умови та оплату праці, перспективи кар’єрного росту, тренування у спеціалізованому спортивному залі. У ході презентації безробітні отримали змістовні відповіді на свої запитання.

Підприємство тісно співпрацює з центром зайнятості. Оперативне інформування служби зайнятості про нові вакансії дає можливість центру зайнятості своєчасно здійснити підбір претендентів на відповідні робочі місця. Окрім того, пропонування вакансій клієнтам центру зайнятості є своєрідною безкоштовною рекламою підприємства і засобом створення позитивного іміджу роботодавця.

Джерело: начальник відділу активної підтримки безробітних Сторожинецького РЦЗ КрасовськаО.М.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ